THE HAGUE PIZZA

THE HAGUE PIZZA lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 768 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Hague Pizza. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 12:30 Slechte service.
3 jul 2022 om 2:41 Kapsalon leek wel gemarineerd met chilisaus…smaakte niet zoals gewoonlijk en was geen pretje voor de darmen…
2 jul 2022 om 6:38 Die eten was echt niet te eten Ik krijg koude kapsalon en ik krijg warme cola maar ja ik zou toch nooit meer bestellen
30 jun 2022 om 17:22 Prima kippenvleugels schotel, lekker gekruide friet erbij ook. Salade was vers en beter dan bij vergelijkbare tentjes.
30 jun 2022 om 17:19 Gewoon prima pizza’s.
25 jun 2022 om 21:32 Kwam later dan 1,5 uur na bestellen zonder melding. Na eerste keer bellen werd er gezegd dat het er over 15min zou zijn, na 30min was het er nog niet, weer gebeld en pas 20min later kwam het eindelijk
22 jun 2022 om 8:39 Patat is hard en koud aangekomen dan bestel je een menu en daarnaast een cola krijg je maar 1 cola dan bel ik maar de zaak nemen ze niet op bij de opmerkingen heb ik gezegd niet aanbellen wordt er alsnog aangebeld kheb heel de nacht op de wc geslapen
21 jun 2022 om 19:06 Eten was te doen alleen een beetje raar dat je via een tikkie moest betalen
20 jun 2022 om 14:23 Het eten is in plaats van 24 minuten na anderhalf uur geleverd. Het eten was ijskoud en smerig! Zowel de pasta als pizza weggegooid! Ik raad het jullie af om hier te bestellen
18 jun 2022 om 9:29 Heerlijke pizzia
16 jun 2022 om 13:04 Geen salade en saus bij het bestelde en betaalde menu, chickenwings waren drumsticks en erg droog. Stukjes bot in Tukse pizza
15 jun 2022 om 19:45 Laat bezorgen, verkeerde pizza, geen klantvriendelijk